-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Wiejski stół. O prostym gotowaniu i dobrym życiu
| Wysyłka w ciągu | 3 dni |
| Cena przesyłki | 7.99 |
| Dostępność |
Średnia dostępność
|
| Waga | 1.049 kg |
| Kod kreskowy | |
| ISBN | 978-83-8425-294-9 |
| EAN | 9788384252949 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Proste i przemyślane przepisy, które pomagają na nowo połączyć się z naturą i rytmem pór roku.
Julius Roberts, kucharz i farmer (pierwsze pokolenie rolników w rodzinie), dzieli się sielskimi opowieściami z życia na farmie.
PRZY WIEJSKIM STOLE to kuchnia domowa w najlepszym, nieskomplikowanym wydaniu - kilka dobrych składników na talerzu, zestawionych z łatwością i radością.
Znajdziesz tu przepisy na każdą porę roku:
zima: elegancka, bezpretensjonalna kolacja z pieczoną dynią, mozzarellą, orzechami laskowymi i szałwią czy treściwy gulasz z kiełbasy
wiosna: pieczona ryba z ziołami i szparagami, kurczak pieczony na cytrynie, koprze włoskim i ziemniakach oraz duszona jagnięcina z kaszą jęczmienną
lato: makaron z cukinią, galette z ratatouille i parowany biszkopt z morelami
jesień: rzadko spotykane dania jak tost z wędzonym łupaczem i porem oraz pstrąg smażony na patelni z puree i sosem szpinakowym