• Wiejski stół. O prostym gotowaniu i dobrym życiu

66.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 1.049 kg
ISBN 978-83-8425-294-9

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Proste i przemyślane przepisy, które pomagają na nowo połączyć się z naturą i rytmem pór roku.

Julius Roberts, kucharz i farmer (pierwsze pokolenie rolników w rodzinie), dzieli się sielskimi opowieściami z życia na farmie.

PRZY WIEJSKIM STOLE to kuchnia domowa w najlepszym, nieskomplikowanym wydaniu - kilka dobrych składników na talerzu, zestawionych z łatwością i radością.

Znajdziesz tu przepisy na każdą porę roku:

zima: elegancka, bezpretensjonalna kolacja z pieczoną dynią, mozzarellą, orzechami laskowymi i szałwią czy treściwy gulasz z kiełbasy

wiosna: pieczona ryba z ziołami i szparagami, kurczak pieczony na cytrynie, koprze włoskim i ziemniakach oraz duszona jagnięcina z kaszą jęczmienną

lato: makaron z cukinią, galette z ratatouille i parowany biszkopt z morelami

jesień: rzadko spotykane dania jak tost z wędzonym łupaczem i porem oraz pstrąg smażony na patelni z puree i sosem szpinakowym

Data wydania:
2025-10-15
Status:
JEST
Wydawca:
Buchmann
Oprawa:
Twarda
Format:
19,8x24,3
Rok wydania:
2025
Autor:
Julius Roberts
Stron:
320
Tłumaczenie:
Katarzyna Skarżyńska
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.