-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty

0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Tradycje kulinarne japonii


Symbol:
29.90
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.264 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 83-60740-00-3 |
EAN | 9788360740002 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
Data wydania:
2024-06-18
Status:
JEST
Wydawca:
HANAMI
Oprawa:
Miękka
Format:
12,5x19,5
Rok wydania:
2006
Autor:
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Stron:
176
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.