-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle... Le Cordon Bleu®
| Wysyłka w ciągu | 3 dni |
| Cena przesyłki | 7.99 |
| Dostępność |
Średnia dostępność
|
| Waga | 1.65 kg |
| Kod kreskowy | |
| ISBN | 978-83-8353-302-5 |
| EAN | 9788383533025 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....
Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?
Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.
·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.
·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.
210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU
Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.