• Może to anemia? Niska ferrytyna, niedobory żelaza - wszystko, co warto wiedzieć

36.78
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.638 kg
ISBN 978-83-271-2751-8

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Wszystko, co warto wiedzieć o anemii!

Anemia to jedno z największych wyzwań zdrowotnych naszych czasów. Książka w przystępny sposób objaśnia jej mechanizmy, analizuje przyczyny i skutki, a przede wszystkim daje konkretne wskazówki dotyczące zalecanych badań, diety czy suplementacji. Autorki obalają liczne mity związane z żelazem, bazując na aktualnej wiedzy naukowej. Znajdziesz tutaj również 50 przepisów na dania bogate w żelazo, które z łatwością włączysz do codziennego jadłospisu.

Poradnik uzupełniają wywiady z zaproszonymi specjalistkami. Na najczęstsze pytania pacjentów odpowiadają:
• farmaceutka Laura Krumpholz (@nieanegdotycznie)
• ginekolożka dr n. med. Agnieszka Nalewczyńska (@drnalewczynska)
• trycholożka Karolina Czyżowska (@karolinaczyzowska) 

O AUTORKACH
Anna Reguła - dyplomowana dietetyczka, edukatorka żywieniowa oraz autorka książek. Założycielka @niekoniecznie_dietetycznie, jednego z najpopularniejszych w Polsce profili na Instagramie o zdrowym odżywianiu.

Zuzanna Woźniak - dietetyczka kliniczna, na co dzień pomaga przywracać zdrowie, dobre samopoczucie i odpowiedni poziom energii. Specjalizuje się m.in. w temacie anemii. Na Instagramie prowadzi konto @zuzannawozniak.dietetyk.
 

Data wydania:
2025-06-30
Status:
JEST
Wydawca:
PUBLICAT
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x24
Rok wydania:
2025
Autor:
Anna Reguła,Zuzanna Woźniak
Stron:
256
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.